Contact

Reactie plaatsen

Reacties

petra Kapper
17 dagen geleden

Beste Kattenvrouwtje,

Door onze zoon zijn we enthousiast geworden voor een Maine Coon, de aanhankelijkheid, het stabiele, het rustige, het contact, het kunnen meenemen. Wij denken het verschil te zien met de 'gewone' kat. Wij zijn dus op zoek naar een maine coon, maar dan wel vanuit een vertrouwd nest. Wij zijn een (ouder) echtpaar, op zoek naar een gezinsmaatje, vriendelijke groet, Petra Kapper, 06-29698301

Paulien Zaaijer
16 dagen geleden

Hoi Petra,
ik heb je geprobeerd te bellen maar het nummer is niet in gebruik. Wij hebben momenteel nog 1 kitten beschikbaar.
Vriendelijke groet,
het Kattenvrouwtje

Regina
10 maanden geleden

Hallo via via zag ik iemand die een kitten van u heeft gekocht echt een prachtig mooie Maine coon. Ik ben op zoek naar een Maine coon kitten. Eerst maar even vragen of u nog een kitten beschikbaar heeft. Maar ik ben serieus geïnteresseerd. Onze twee Maine coons met stamboom zijn dit jaar overleden onze kater in februari door een hartstilstand.
Veel verdriet maar we willen toch weer graag een Maine coon poes. Ik wil deze prachtige dieren niet zomaar aanschaffen omdat er veel mee word gefokt op de verkeerde manier..

Frieda
2 jaar geleden

Graag zou ik meer informatie willen over Augusta. Kunt u verwachting geven hoe de kleur schakering van Augusta eruit gaat zien. Heeft u eerdere foto’s van kittens met dezelfde ouders.
Wat is de prijs

Adresgegevens:

Maine coon Cattery het Kattenvrouwtje
Esdoornlaan 28
6721 CH Bennekom

06-45114086

Rating: 4.25 sterren
8 stemmen